Lunchroom de Colweghe

Plof neer in onze gezellige lunchroom voor een kop koffie met zelfgemaakte taart. Of geniet van een heerlijke lunch: variërend van het klassieke broodje kaas tot het avontuurlijke Broodje Best. Alles uit eigen huis en tegen een eerlijke prijs. Een bezoek aan lunchroom de Colweghe is altijd een feest!

Onze medewerkers met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand werken met veel enthousiasme in de bediening en in de keuken. Onder begeleiding van professionals in de gehandicaptenzorg leren zij de kneepjes van het horecavak.

Reserveer een tafel voor de lunch

Contact De Colweghe

Contact lunchroom de Colweghe

Dorpsstraat 30
4661 HP Halsteren

Telefoon: 088-259 3365

E-mail: lunchroom@sdwzorg.nl

Cateringservice

Cateringservice

Wist je dat we bij de Colweghe ook toppers zijn in het maken van lekker borrelhapjes? Gevulde eitjes, gemarineerde garnalen, belegde komkommer; we leven ons graag uit om een feestje bij je thuis of op het bedrijf tot een succes te maken. Je hoeft je bestelling alleen maar op te komen halen.

Ook voor het bestellen en afhalen van belegde broodjes zijn we in Halsteren hét adres waar je moet zijn.

Neem contact op met de Colweghe om de mogelijkheden en kosten te bespreken 

Originele cadeauartikelen

Originele cadeauartikelen

Heb je binnenkort een verjaardag, jubileum of ander feestje? Geef een origineel cadeau, handgemaakt in één van de creatieve ateliers op de Colweghe. Door de hele lunchroom staan de producten tentoongesteld. Het werkt heel simpel: hangt er een prijskaartje aan, dan is het artikel te koop. 

 

 

 

Menukaart

Menukaart

Ben je benieuwd naar onze actuele menukaart? Je bekijkt hem hier!