SDW Mediateam

Ben je op zoek naar een maatschappelijk betrokken onderneming die voor jou een video over je bedrijf, product of evenement tegen een schappelijke prijs kan maken? Dan ben jij bij het SDW Mediateam aan het juiste adres! Het SDW Mediateam bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand die zich willen ontwikkelen in het maken van professionele video’s. Zij worden bijgestaan door medewerkers van SDW. 

Aanpak

In een kennismakingsgesprek onderzoeken we samen de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek kunnen we een offerte uitbrengen. Komen we samen tot een overeenkomst? Dan gaan wij meteen aan de slag met het maken van een script. Het script ontvang je binnen twee weken. Natuurlijk vragen we je om daar kritisch naar te kijken voor we overgaan tot het maken van een afspraak voor de filmopnames. 

Na de filmopnames ontvang je binnen vier weken een conceptversie van de video. We zijn benieuwd of die geheel naar wens is of dat we nog wat aanpassingen kunnen doen. Zodat we daarna de definitieve versie naar tevredenheid op kunnen leveren. 

Contact Mediateam

Even voorstellen!

Maak hieronder kennis met het ambitieuze Mediateam van SDW! 

Med Team groot.png

Ons werk

Wil jij ons laatste werk bekijken? Ga dan snel naar ons YouTube kanaal waar je ons video portofilio vindt! 

 

Daarnaast maken we met het Mediateam het SDW Journaal. Hierin vertellen we op een leuke manier over SDW: Wat is er de afgelopen tijd gebeurd? Welke plannen zijn er? Ieder seizoen verschijnt er een nieuw journaal. Wil je meer weten en onze journaals bekijken? Kijk dan op www.sdw.nl/journaal
 

De Prijzenkast

In 2021 won het SDW Mediateam met het SDW Journaal de Special Media Award: "Het SDW Journaal is van professionele kwaliteit en een feest om naar te kijken!" Dat vond de jury van de Special Media Awards. En daarmee sleepte het SDW Journaal de Award voor beste Mediateam in de wacht!

Begin 2022 konden alle teams binnen SDW hun beste 'slimme zorg-idee' aanleveren, het meest innovatieve idee waardoor je iets kunt verbeteren voor cliënten, netwerken of medewerkers van SDW. Het SDW Mediateam won, en zo ontstond er een unieke werkplek binnen SDW; een dagbesteding gericht op multimedia. 

Eind 2022 was het Mediateam genomineerd voor de CZ Zorgprijs. Met het thema ’#iedereenkanmeedoen’ geeft het CZ Fonds aandacht aan een vernieuwende, zinvolle daginvulling en participatie voor mensen met een (langdurige) psychische zorgvraag. Door middel van deze prijs zoeken zij naar creatieve ideeën en oplossingen die bijdragen aan kwaliteit van leven van deze mensen. We zijn trots op deze nominatie!

Middelen en expertise gezocht!

Graag willen we ons blijven ontwikkelen en bij blijven leren op dit gebied. Zo heeft één van de medewerkers een opleiding aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Amsterdam gevolgd.  

Omdat we nog volop in ontwikkeling zijn, zijn we blij als bedrijven ons willen sponsoren. Daarmee kunnen wij bijvoorbeeld materialen aanschaffen of vakkennis inkopen.

Ben jij enthousiast geworden van ons Mediateam en wil je ons ondersteunen?

Stuur dan een e-mail naar mediateam@sdwzorg.nl Dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bedankt!

 

 

 

 

 

Meer weten?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door middel van het contactformulier.

Natuurlijk mag je ons ook bellen: 088-2593100 of mailen: mediateam@sdwzorg.nl