Vertrouwenspersoon van SDW

Zit je ergens mee? Bijvoorbeeld met iets wat je hebt meegemaakt? En wil je met iemand praten die er niets mee te maken heeft? Dan is de vertrouwenspersoon er voor jou.

Een vertrouwenspersoon luistert naar jou en neemt jouw verhaal altijd serieus. Als je wilt, geeft de vertrouwenspersoon je advies. Of zoeken jullie samen naar een oplossing. Jouw verhaal wordt niet met anderen besproken als je dat niet wilt.

De vertrouwenspersonen van SDW

SDW heeft meerdere vertrouwenspersonen. Zij zijn onafhankelijk. De vertrouwenspersonen werken namelijk niet bij SDW. Ze hebben verder niets met SDW te maken. De hulp van de vertrouwenspersonen op deze pagina is gratis.

Cliëntenvertrouwenspersoon Lynda

Cliëntenvertrouwenspersoon Lynda

Heb je te maken met zorg van SDW die je niet wil? Dan kun je in vertrouwen praten met Lynda de Bruijn. Lynda werkt als cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang bij het LSR.

E-mail: l.debruijn@hetlsr.nl

Cliëntenvertrouwenspersoon Yvette

Cliëntenvertrouwenspersoon Yvette

Heb je te maken met zorg die je niet wil? Dan kun je in vertrouwen praten met Yvette Tevel. Yvette werkt als cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang bij het LSR.

E-mail: y.tevel@hetlsr.nl

Cliëntenvertrouwenspersoon Marcella

Cliëntenvertrouwenspersoon Marcella

Zit je ergens mee? Ben je boos of heb je een klacht over de ondersteuning van SDW aan jou? Dan kun je in vertrouwen praten met Marcella Karstens. Marcella werkt als vertrouwenspersoon zorg bij het LSR.

E-mail: m.karstens@hetlsr.nl

Marcella en Jörgen leggen uit hoe een vertrouwenspersoon jou kan helpen

Klacht nog niet opgelost?

Is je klacht niet opgelost na het gesprek? Praat erover met je begeleider of unitmanager. Is er dan nog steeds geen oplossing? Dan kun je je klacht ook opsturen. Op de pagina Klachten lees je hoe dit moet.

Vertrouwenspersoon Jeugdhulp

Krijg jij jeugdhulp of ben je ouder van een kind dat jeugdhulp krijgt? Dan kun je in vertrouwen praten met een vertrouwenspersoon van Jeugdstem. Jeugdstem is de organisatie van de vertrouwenspersonen voor de jeugdhulp. 

Zo bereik je Jeugdstem:

  • Bel naar 088-555 1000
  • Stuur een bericht via het contactformulier op www.jeugdstem.nl/contact
  • Chat met een vertrouwenspersoon via de website: