Vertrouwenspersoon van SDW

Zit je ergens mee? Bijvoorbeeld met iets wat je hebt meegemaakt? En wil je met iemand praten die er niets mee te maken heeft? Dan is de vertrouwenspersoon er voor jou.

Een vertrouwenspersoon luistert naar jou en neemt jouw verhaal altijd serieus. Als je wilt, geeft de vertrouwenspersoon je advies. Of zoeken jullie samen naar een oplossing. Jouw verhaal wordt niet met anderen besproken als je dat niet wilt.

De vertrouwenspersonen van SDW

SDW heeft meerdere vertrouwenspersonen. Zij zijn onafhankelijk. De vertrouwenspersonen werken namelijk niet bij SDW. Ze hebben verder niets met SDW te maken. 

Cliëntenvertrouwenspersoon Antje

Cliëntenvertrouwenspersoon Antje

Heb je te maken met zorg die je niet wil? Dan kun je in vertrouwen praten met Antje Walhout. Antje werkt als cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang bij het LSR.

E-mail: A.Walhout@hetlsr.nl

Cliëntenvertrouwenspersoon Ine

Cliëntenvertrouwenspersoon Ine

Heb je te maken met zorg van SDW die je niet wil? Dan kun je in vertrouwen praten met Ine van Doornmalen. Ine werkt als cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang bij het LSR.

E-mail: i.vandoornmalen@hetlsr.nl

Cliëntenvertrouwenspersoon Henk

Cliëntenvertrouwenspersoon Henk

Ben je cliënt bij SDW? Dan kun je bij Henk Moerenhout terecht. Je kunt met hem in vertrouwen praten over je probleem of klacht.

E-mail: h.moerenhout@hetlsr.nl 

Klacht nog niet opgelost?

Is je klacht niet opgelost na het gesprek? Praat erover met je begeleider of unitmanager. Is er dan nog steeds geen oplossing? Dan kun je je klacht ook opsturen. Op de pagina Klachten lees je hoe dit moet.

Vertrouwenspersoon Jeugdhulp

Vertrouwenspersoon Jeugdhulp

Krijg jij jeugdhulp of ben je ouder van een kind dat jeugdhulp krijgt? Dan kun je in vertrouwen praten met Madelon van den Broeke. Madelon werkt als vertrouwenspersoon bij Zorgbelang Brabant.