Ervaringsdeskundigen van Bureau MET!

Bij Bureau MET! zitten ervaringsdeskundigen. Zij hebben zelf een beperking of kennen iemand die dit heeft. Zij vertellen over hun ervaring met de zorg van SDW. Maar ook hoe het is om te leven met een beperking. Of met iemand die een beperking heeft. 

Heb je een vraag voor een ervaringsdeskundige? Of wil je dat een ervaringsdeskundige zijn of haar verhaal in een presentatie toelicht? Dan kun je terecht bij Bureau MET!. ‘MET’ betekent Mijn Ervaring Telt. Vraag de hulp van MET! aan.
 

Wil jij anderen helpen?

Jij kunt ook mensen helpen als ervaringsdeskundige. Weet jij hoe het is om te leven met een beperking? Of met iemand met een beperking? Heb je ervaring met de ondersteuning van SDW? Meld je dan aan via het formulier hieronder.
 

Leren je ervaringen in te zetten om anderen te helpen

Wil jij leren welke ervaringen voor jou belangrijk zijn en om deze te delen met anderen? Dan is de opleiding ‘Ik deel mijn ervaring’ misschien iets voor jou. Deze opleiding tot ervaringsdeskundige bij Fontys is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Lees meer over deze opleiding.

SDW heeft zelf ook een training waarin je leert om voor jezelf op te komen: 'Zeg nou zelf!'. En om je talenten en ervaringen in te zetten om anderen te helpen. Deze training wordt in Roosendaal gegeven. Lees meer over de training 'Zeg nou zelf!'.

Aanmelden als ervaringsdeskundige

Contact met Bureau MET!

Contact met Bureau MET!

SDW dagcentrum De Zorgboulevard
(in Kellebeekcollege)
Oostelijke Havendijk 1
4704 AD Roosendaal

E-mail: info@mijnervaringtelt.nl
Telefoon: 088-259 7680

Bureau MET! is bereikbaar op maandagochtend en donderdagochtend van 10.00 - 12.00 uur