Verdergaan naar hoofdinhoud

hartverwarmers

Zoeken
hartverwarmers

 Hartverwarmers

Word bedrijfshartverwarmer
Voelt u zich als ondernemer betrokken bij de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en wilt u zich maatschappelijk betrokken tonen. Ook uw bedrijf kan SDW helpen om samen de wensen van mensen een verstandelijke beperking waar de maken.
Hartverwarmend vinden wij het als u besluit om jaarlijks, maandelijks of eenmalig een bedrag te sponsoren. Bij SDW hoeven uw giften niet enkel van financiële aard te zijn. Ook donaties in natura zijn van harte welkom. SDW kan een aantal tegenprestaties bieden zoals naamsvermelding of een link op de website gedurende een afgesproken periode. Alles is bespreekbaar. SDW kijkt alvast uit naar onze samenwerking. Wordt u onze bedrijfshartverwarmer? Ja, ik word bedrijfshartverwarmer.

Donaties in natura
Bij SDW hoeven uw giften niet enkel van financiële aard te zijn. Ook donaties in natura zijn van harte welkom. Neem daarvoor contact op met SDW via info@sdwzorg.nl

3 redenen waarom uw bedrijf zou sponsoren
1. Bedrijven worden in de toekomst steeds vaker afgerekend op hun maatschappelijke groei en minder op hun economische groei.
2. Bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door bijvoorbeeld goede doelen te steunen, behalen betere financiële prestaties op zowel korte als lange termijn.
3. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is goed voor de reputatie van uw bedrijf.

 Belastingvoordeel

SDW heeft de status van ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). SDW hoeft geen schenk- of erfbelasting te betalen, waardoor uw gift volledig aan ons ten goede komt. Ook u komt mogelijk (afhankelijk van uw persoonlijke situatie) in aanmerking voor belastingvoordelen. Een periodieke gift aan een ANBI is altijd aftrekbaar. (Zie voor meer informatie www.belastingdienst.nl).