Structuur in je dagritme

Een vast dagritme en weekritme geven je regelmaat en duidelijkheid. Het geeft je rust. Vind je het lastig om zelf een dagelijkse planning te maken? Vraag dan eerst of de mensen om je heen je willen helpen. Daar bedoelen we mee: familie en vrienden. Als dat niet lukt, kan SDW je ook helpen.

Het maken van een zinvolle dagindeling

Een begeleider van SDW kan bij jou thuis langs komen om je te helpen een passend dagritme te vinden. Samen kijken we naar taken die iedere dag of week terug komen. En we maken een weekplanning. Dit is een schema waarin precies staat welke taken en activiteiten er gepland staan. Bijvoorbeeld wanneer je moet werken en wat je in je vrije tijd hebt afgesproken. Jij hebt zo duidelijkheid en je vergeet je afspraken niet.

Vast ritme op de dagcentra van SDW

Op de dagcentra van SDW bieden we een vast dagritme. Zo besteed je jouw dag zinvol en volgens een vast patroon. Je weet wat er gaat gebeuren. Dat geeft rust en dat voelt goed. Bekijk de dagcentra van SDW hieronder.

Vast ritme belangrijk voor kinderen

Heb je een gezin? Voor je kinderen is het ook belangrijk dat je een vaste dagindeling hebt. Je kinderen vinden het prettig om te weten wat er gebeurt. Het geeft hen een veilig en rustig gevoel. De begeleiders van SDW kunnen je helpen bij zo’n vaste dagindeling.

Dagcentra en serviceteams van SDWerkt

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met één van onze medewerkers

Wij helpen jou graag verder. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.